2018 Kasko Fiyatları


2018 kasko fiyatları söz konusu olduğunda eğer bir araca sahipseniz aracınıza kasko yaptırmanız çok önemlidir. Oluşabilecek herhangi bir olumsuzlukta kasko sigortanız sizin yardımınıza yetişecek bir elçi gibidir. Aracınızın olağan bir kaza yaşaması, çalınması, yanması gibi durumlarda kasko sigortanız aracınız için endişe duymamanızı sağlayacaktır. Böyle bir durumda yeni bir otomobil almak yerine kasko yaptırmanız aracınızın güvenliği için oldukça önemlidir. Otomobilinizin seyahat esnasında yaşayacağı bir arıza veya anlık kazalarda ihtiyacınız olan şey araç kaskosu olacaktır. Eğer bir araç sahibiyseniz ve bir kaza nedeniyle veya çalınma gibi durumlarda yenisini almak istemiyorsanız başvurmanız gereken ilk yol muhakkak kasko yaptırmak olacaktır. Standart bir kasko veya ek seçeneklerle donatılmış bir kasko hizmeti otomobilinizin güvenliği adına biçilmiş kaftan gibi görünüyor. 2018 Kasko fiyatları kasko firmalarına ve verdikleri hizmetlere göre farklılık gösterir.

2018 Kasko Fiyatları Hakkında Detaylar

Kasko, araç sigortalarından bir tanesidir ve amacı, sigorta ettirene ait aracın uğrayacağı zararların karşılanmasını sağlamaktır. Herhangi bir motorlu kara taşıtının sigortalının iradesi dışında hasara uğraması, yanması, çalınması v.b. durumlarda, sigortalıya tazminat ödenmesini sağlamak için yapılır. Kasko sigortası fiyat belirlemesi trafik sigortasına benzer bir uygulama olmasıyla birlikte, tavan fiyat uygulaması olmadığı için tamamen serbest piyasa şartlarında sigorta şirketleri tarafından belirlenen bir sigorta türüdür. Sigorta şirketleri ise değerlendirme ölçütlerini belirli süreler ile güncelledikleri için uygun kasko teklifi aslında sürekli olarak değişir. Bunun için kasko sigortası yenileme döneminde tüm sigorta şirketlerinden 2018 Kasko fiyatları hakkında teklif almak en doğru yol olur.  Kasko sigortasının temel olarak 4 çeşidi bulunmaktadır. Bu çeşitler:Dar Kasko, Kasko, Genişletilmiş Kasko ve Tam Kaskodur.

2018 Kasko Fiyatları Nasıl Değerlendirilir?

2018 Kasko fiyatları konusunda, Kasko Sigortası Ana Teminatları ise şunlardır. Aracın kara yolunda veya demir yolunda kullanılabilen motorlu, motorsuz araçlarla çarpışması. Gerek hareket, gerek ise durma halinde iken sigortalının veya aracı kullananın iradesi dışında araca ani ve harici etkiler neticesinde sabit veya hareketli bir cismin çarpması veya bu sebepten devrilmesi, düşmesi, yuvarlanması gibi kazalar. Üçüncü kişilerin kötü niyet veya muziplikle yaptıkları hareketler ile fiil ehliyetine sahip olmayan kişilerin yol açacağı zararlar.  Aracın yanması. Aracın veya araç parçalarının çalınması veya çalınmaya teşebbüs edilmesi sonucunda oluşan hasarlardır. Zorunlu trafik sigortası ise kasko sigortasından farklıdır ve teminatları standarttır.


HEMEN TEKLİF ALMAK İSTİYORSANIZ BİZE SORUN!

BENZER İÇERİKLER
Yorum Yap