2015 Kasko Sigortası Fiyatları


Hususi ve ticari araçları her türlü hasar karşılığında aracınızı koruyan bir sistemdir. Aracınızı ufak kazalarda ya da son derece büyük kazalar sonrasında da koruma altına alan Kasko, sizin talep ettiğiniz teminatlar doğrultusunda hazırlanır ve her türlü olumsuzluk karşısında yanınızda olur.

Yeni yıla az bir zaman kala 2015 Kasko Fiyatlarını etkileyecek değerler şöyle sıralanabilir:

Aracın trafiğe çıktığı yıl yani eski ya da eski olması,


Aracın plakasının hangi ile bağlı olduğu,

Aracı hususi ya da ticari olarak kullanıldığı,

Aracın hasar/hasarsızlık durumu,

Aracın marka ve modeli yani aracın pahalı ya da ucuz olması,

Aracın ruhsat sahibinin cinsiyeti, yaşı,

Hasarsızlık indirimi, eğer Kasko Poliçesi yaptırdıktan sonra kaza yaptıysanız ve hasarınız karşılandıysa hasarsızlık indiriminden faydalanamazsınız ancak yapmadıysanız hasarsızlık indirimi sayesinde daha az ücret ödersiniz.

Aracınızda bulunan ekstra aksesuarlar. Aracınıza standartların dışında ek aksesuarlar taktırdıysanız ve bunların da kasko dahiline alınmasını istiyorsanız da;

Poliçe yaptırdığınız şirket tarafından uygulanan özel indirimler,

2015-Kasko-Sigortasi-Fiyatlari

Ana teminatlar yanında belirteceğiniz ek teminatlar yaptıracağınız kasko poliçesinde ödeyeceğiniz miktarı değiştirecektir. Ancak kasko yaptırdıktan sonra kaza, hırsızlık, sel, fırtına gibi her türlü felaket karşısında teminat altında olacak bir aracınız vardır. 2015 yılında bakanlıkça belirlenecek alt limitlerin yanı sıra sizin ekstra çalınma karşısında istediğiniz teminatlar da eklenecek ve hem kendinizi hem de aracınızı güvende hissetmiş olacaksınız.

HEMEN TEKLİF ALMAK İSTİYORSANIZ BİZE SORUN!

BENZER İÇERİKLER
Yorum Yap